Blåljus Coverband för ditt bröllop

Låt blåljus skapa soundtracket till ditt bröllop

Det är mycket att tänka på då man ska anordna sitt bröllop. Man vill ju verkligen att det skall bli den perfekta kvällen som man kan minnas tillbaka på resten av sitt liv. En viktig sak är ju underhållningen. Den kan både hjälpa och stjälpa om man vill ha en riktigt bra fest på kvällen. Det finns väl inget som dödar stämningen mer än en skrapig högtalare som spelar spotify i ett hörn?

Varför ska man välja coverbandet blåljus?

Vi spelar live

Ingenting slår känslan av ett coverband som spelar live på ett bröllop. Blåljus ger erat bröllop en autentisk musikupplevelse som skapar minnen för livet.

Vi har utrustningen

Coverbandet Blåljus kommer med en fullständig ljudutrustning som lätt hanterar lokaler upp till 200 personer. Vi har en rejäl ljusutrustning som skapar magi när kvällen faller på. Vi har trådlösa mikrofoner som ni kan låna för tal, och vi har uttag så ni lätt kopplar in en dator eller mobil för att spela innan vi går på, och i pauserna.

Vi har rutin

Blåljus är ett coverband som har spelat på bröllop under många år. Vi håller oss i västsverige och har spelat i Borås, Halmstad, Göteborg, Kronogårdens loge i Dalsjöfors, Ulricehamn, Alingsås, Marstrand, Smögen, Jönköping, Uddevalla, Strömsfors bruk i Svenljunga, Varberg bara för att nämna några.

Vi är mångsidiga

Med ett brett spektrum av låtar, från de senaste hitsen till tidlösa klassiker, skapar Blåljus den perfekta atmosfären för alla gäster på bröllopet.

Vi är engagerade

Våra passionerade musiker brinner för att göra er dag helt unik. Vi anpassar oss efter era önskemål och ser till att er vision blir verklighet.

stressfri planering

Lita på oss att leverera en smidig och proffsig prestation, så att ni kan slappna av och njuta av er speciella dag.

Boka Oss!

Skicka ett meddelande för att se vad vi kan göra för er!