Coverband afterwork Borås

Söker ni coverband till er afterwork? Vi i coverbandet Blåljus fixar underhållningen!

Vi i Blåljus har utrustning som täcker allt från de mindre spelningarna till de stora. Vi kommer vi till er med fullständigt ljud och ljus. Vi kan anpassa volymen (ja, till och med trummorna) från minsta viskning till stenhårt Metallica-dunk!

Boka Blåljus till din afterwork!

Vi har erfarenhet som talar för sig själv! Med över 100 års samlad erfarenhet som coverband, erbjuder vi en unik och minnesvärd upplevelse. Vi spelar i trakterna av Göteborg, Borås, Alingsås, Ulricehamn och Jönköping, men också längre söderut som Varberg, Halmstad och ända ner mot Helsingborg och Malmö. Vi har också underhållit i västerut som Uddevalla, Smögen och Grebbestad. Kort sagt så täcker vi hela västsverige!

Coverband borås afterwork

Vi i coverbandet Blåljus kan anpassa vår utstyrsel efter önskemål. Oavsett om du är ute efter ett Hawaii-tema, tomte-tema eller det lite mer exklusiva bröllopstemat, har vi något för alla tillfällen.

100% Live Musik för din Afterwork

Blåljus spelar live! Ingenting är förprogrammerat, ingenting är playback, ingenting är fuskigt och fejk. När du bokar oss för din afterwork, får du garanterat 100% ös!

Boka Oss!

Skicka ett meddelande för att se vad vi kan göra för er!