Söker du efter ett Coverband i Borås? Då har du hamnat helt rätt!

Vi i coverbandet Blåljus har tillsammans över 100 års erfarenhet av att leverera topp-underhållning och livemusik av högsta kvalitet. Vi lirar alltid live, utan fejkade inspelningar och annat, och vi underhåller också med olika teman.  I klassisk Blåljus-stil (med polis, brandman, swat, doktor och docent), Hawaii-tema och Jul-tema om så önskas. Vill ni ha lite mer uppklätt, kanske till erat bröllop, så fixar vi till oss och kommer med skjorta och slips.

Vi täcker alla musikaliska önskemål, allt från Metallica till Lena PH, och har nått speciellt vi ska spela så löser vi säkert det också! Blåljus kommer med fullständigt ljud och ljus för att ge er en oförglömlig upplevelse. Vi kan styra ljudnivån för att anpassa alla lokaler. Ska du anordna ett bröllop, företagsfest, kickoff, 50-årsfest, avslutningsfest eller bara vill ha en röjjarfest utan anledning, då är Blåljus redo!

Varför ska du anlita Blåljus?

✓ Vi spelar alltid live!
✓ Vi underhåller i olika teman
✓ Vi hanterar allt från kickoffer, bröllop och allt däremellan

Boka Oss!

Tveka inte att skriva en rad för att berätta om din tillställning. Vi hjälper gärna till!

Referenser

”Vi och alla gäster är så nöjda!! Vilken fest ni ställde till med! Det fanns inte en gäst som inte ville vara med och dansa. Tusen tack!!”
– Viktor och Ellen

”Blåljus rockade loss och bjöd på rejält partaj på stranden på Beach Center i Kviberg. Vi är väldigt nöjda med både spelning och allt praktiskt inför och efter framträdandet!”
– Therese

”Tack Blåljus för en riktigt glad kväll i Jonsered på Andreès och Hannas fest! Kan varmt rekommenderas för bra spelning och ett brett utbud.
– Anette

Coverband Blåljus Borås