Är du på jakt efter det ultimata partybandet i Halmstad? Då har du hittat helt rätt!

Vi i coverbandet Blåljus sprider glädje och energi med vår livemusik och underhållning av högsta kvalitet. Vi är ett gäng erfarna musiker som älskar att lira live och leverera toppunderhållning till våra kunder. Vi har en rad olika teman som vi kan anpassa oss efter, såsom polis, brandman, swat, doktor och docent – eller varför inte välja vårt Hawaii-tema eller Jul-tema? Vi går alltid all-in för att skapa en minnesvärd och unik upplevelse för våra kunder.

Vi är ett mycket flexibelt band som täcker alla musikgenrer – från rock till pop, och allt där emellan. Om du har speciella musikaliska önskemål, så löser vi det garanterat! Vi har också fullständigt ljud och ljusutrustning för att ge er en fantastisk upplevelse, och kan anpassa oss efter lokalen för att säkerställa att ljudnivån är perfekt.

Så oavsett om du ska anordna en bröllopsfest, företagsfest, kickoff, 50-årsfest, avslutningsfest eller bara en fest utan anledning – då är Blåljus bandet för dig! Kontakta oss idag för att boka oss till din fest och förbered dig på en riktig festkväll att minnas!

Varför ska du anlita Blåljus?

✓ Vi levererar alltid livemusik av högsta kvalitet, utan några inspelningar eller fejk.

✓ Vi är flexibla och kan anpassa oss till olika teman och musikaliska önskemål.

✓ Vi hanterar allt från kickoffer, bröllop och allt däremellan

Boka Oss!

Tveka inte att skriva en rad för att berätta om din tillställning. Vi hjälper gärna till!

Referenser

”Vi och alla gäster är så nöjda!! Vilken fest ni ställde till med! Det fanns inte en gäst som inte ville vara med och dansa. Tusen tack!!”
– Viktor och Ellen

”Blåljus rockade loss och bjöd på rejält partaj på stranden på Beach Center i Kviberg. Vi är väldigt nöjda med både spelning och allt praktiskt inför och efter framträdandet!”
– Therese

”Tack Blåljus för en riktigt glad kväll i Jonsered på Andreès och Hannas fest! Kan varmt rekommenderas för bra spelning och ett brett utbud.
– Anette

Coverband Blåljus Halmstad