Är du på jakt efter det ultimata partybandet i Jönköping? Då har du hittat rätt!

Vi i Blåljus är ett gäng erfarna musiker som sprider glädje och energi med vår livemusik och underhållning av högsta kvalitet. Vi levererar alltid toppunderhållning till våra kunder och är stolta över att vara ett av de mest flexibla banden på marknaden. Oavsett om du vill ha rock, pop eller något mittemellan, så har vi det du behöver.

Vi har en rad olika teman att välja mellan, inklusive klassisk Blåljus tema ( polis, brandman, swat, doktor och docent), Hawaii-tema eller Jul-tema, och vi går alltid all-in för att skapa en minnesvärd och unik upplevelse för dig och dina gäster.

Vi har också fullständig ljud- och ljusutrustning för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och kan anpassa volymen från minsta viskning till… hur högt som helst!

Så oavsett om du ska anordna en bröllopsfest, företagsfest, kickoff, 50-årsfest, avslutningsfest eller bara en fest utan anledning – då är Blåljus bandet för dig! Kontakta oss idag för att boka oss till din fest och förbered dig på en riktig festkväll att minnas!

Varför ska du anlita Blåljus?

✓ Vi levererar alltid livemusik av högsta kvalitet, utan några inspelningar eller fejk.

✓ Vi är flexibla och kan anpassa oss till olika teman och musikaliska önskemål.

✓ Vi hanterar allt från kickoffer, bröllop och allt däremellan

Boka Oss!

Tveka inte att skriva en rad för att berätta om din tillställning. Vi hjälper gärna till!

Referenser

”Vi och alla gäster är så nöjda!! Vilken fest ni ställde till med! Det fanns inte en gäst som inte ville vara med och dansa. Tusen tack!!”
– Viktor och Ellen

”Blåljus rockade loss och bjöd på rejält partaj på stranden på Beach Center i Kviberg. Vi är väldigt nöjda med både spelning och allt praktiskt inför och efter framträdandet!”
– Therese

”Tack Blåljus för en riktigt glad kväll i Jonsered på Andreès och Hannas fest! Kan varmt rekommenderas för bra spelning och ett brett utbud.
– Anette

Coverband Blåljus Jönköping