Ska man ordna en födelsedagsfest, ett bröllop, ett företagsevent, kick-off, eller någon annan riktigt rolig tillställning så finns det ju inget som slår att ha ett riktigt liveband som spelar livemusik. Att ställa en skrapig högtalare i ett hörn och låta den spela Spotify är ju ofta en riktig partydödare. Ett bra coverband, som coverbandet Blåljus, till exempel, driver verkligen festen framåt och skapar en rejäl partystämning!

Varför ska man välja coverbandet blåljus?

Vi spelar live

Ingenting slår känslan av ett coverband som spelar riktig livemusik på en fest, så enkelt är det. En bra fest med ett härligt coverband skapar minnen för livet.

Vi har utrustningen

Coverbandet Blåljus kommer med en fullständig ljudutrustning som lätt hanterar lokaler upp till 200 personer. Vi har en rejäl ljusutrustning som skapar magi när kvällen faller på. Vi har trådlösa mikrofoner som ni kan låna för tal, och vi har uttag så ni lätt kopplar in en dator eller mobil för att spela innan vi går på, och i pauserna.

Vi har rutin

Blåljus är ett coverband som har spelat på fester under många år. Vi håller oss i västsverige och har spelat i Borås, Halmstad, Göteborg, Kronogårdens loge i Dalsjöfors, Ulricehamn, Alingsås, Marstrand, Smögen, Jönköping, Uddevalla, Strömsfors bruk i Svenljunga, Varberg bara för att nämna några.

Vi är mångsidiga

Med ett brett spektrum av låtar, från de senaste hitsen till tidlösa klassiker, skapar Blåljus en riktig partystämning festen genom att spela låtar som alla känner igen och gärna skrålar med på!

Vi är engagerade

Våra passionerade musiker brinner för att göra er fest helt unik. Vi anpassar oss efter era önskemål och ser till att er vision blir verklighet.

stressfri planering

Lita på oss att leverera en smidig och proffsig prestation, så att ni kan slappna av och njuta av er fest