Dessa ställen kan vi rekommendera

Vi har spelat på massa ställen; bygdegårdar, privata fester och företagsevenemang, men några ställen sticker ut då de har kunnat erbjuda något utöver det vanliga. Dessa ställen jobbar vi gärna med fler gånger!

Gothia Towers

Söker ni ett ställe där erat företag skall ha ett större evenemang, så får ni inte proffsigare miljö än Gothia Towers. Se bara till att ni bokar in Blåljus för underhållningen!

Beach Center

Världens största arena för volleyboll inomhus kan man också hyra när man vill ha beach partyn, året om!

Gå in och boka Blåljus och Beachcenter för en upplevelse över det vanliga!

Strömsfors bruk

Vill man ha ett stort bröllop i en underbar miljö så kontaktar man såklart Strömsfors bruk utanför Svenljunga. Där finner man en oerhört vacker historisk byggnad som kan bjuda på en sagolik tillställning

Kronogårdens loge

Vill man ha ett mysigt bröllop i lantlig miljö, så varför inte kika in på Kronogårdens Loge som ligger i Dalsjöfors, strax utanför Borås. Här erbjuds ett romantiskt tema med alla tillbehör, som Blåljus till exempel!

Brasseriet i Borås

Ett par öl kan man alltid klämma, och vill man göra det på ett trevligt ställe i centrala Borås, där man erbjuds livemusik, från bland annat Blåljus, då kan man kika in till Brasseriet. Här finns det mesta i musik och matväg

Studio form

Några av bilderna tagna från Beach Center är gjorda av Fredric på Studio form. Han plåtar allt från bröllop till objekt och reklamfoton, och han är mycket duktig! Spana in hans hemsida om ni är ute efter en fotograf!