Rök ´n Roll!

Det finns ju inte mycket som slår svensk sommar, eller hur? Enda problemet är väl att man ska träffa in vilken dag den kommer. Vi trodde att vi hade gjort det när vi hade ett gig ute i Sollebrunn. Det var ett underbart ställe, en stor danslokal som blivit renoverad i toppskick och vi väntade ett par hundra gäster. Den stekande solen, som så påpassligt stekte oss då vi skulle bära och rigga all utrustning, förvandlades framåt kvällen till en härligt ljum sommarkväll, och när alla glada gäster började strömma in så tänkte vi att det inte kunde bli bättre. Men alla vet ju vad som också älskar vårvarma sommarkvällar ute på landet. Myggjävlar!

Stället stod med öppna dörrar, folk tjoade, dansade och viftade bort myggen som var fast beslutna att vara med på festen. Vi i Blåljus blev tvungna att ta till vårt hemliga vapen, rökmaskinen!

Vi rockade och rökte, rockade och rökte och till slut gick Blåljus segrande med stolt fana ur Lützendimman och några myggbett senare kunde vi lägga ännu en lyckad spelning till handlingarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *