Det var verkligen otippat!

Alltså, finns det något bättre ställe att ha ett bröllop på än Strömsfors Bruk i Svenljunga? Mitt i hjärtat av Västra Götaland, precis vid en porlande å, omgivet av grönska och vackra landskap ligger den gamla tegelbyggnaden med sin rustika charm och genuina känsla. Det är en plats där naturen smälter samman med historien, och det är svårt att inte bli förtrollade av den idylliska miljön. Det är som att kliva rätt in i en sagobok – ett perfekt ställe för ett romantiskt bröllop!

Rebecka och Andreas valde verkligen rätt tid och plats för sitt bröllop. Vädret var perfekt, lokalen helt underbar och när den viktiga dagen till började gå mot kvällen så kunde de stora dörrarna stå vidöppna in i sommarnatten och när till slut Blåljus äntrade scenen så lossades det snabbt på slipsarna och det dröjde inte länge förrän dansen var i full gång!

Det blev ett härligt dansande och sjungande framåt natten, och de till synes oförargliga brudtärnorna fick mer och mer fart under de högklackade skorna ju senare det blev. När kvällen blev till natt och Blåljus var tvungen att runda av så skrålades det – En gång till, en gång till!

När vi försiktigt undrade vad som önskades som extranummer så var det någon som skrek – Eddie Meduza!! Det var verkligen otippat att se alla respektabla damer och rekorderliga herrar sjunga med i ”Mera Brännvin” i full hals.

Efter tre ytterligare extranummer kunde vi börja packa ihop. Brudparet, tärnorna och deras närmsta vänner begav sig vidare till Villa Strömsfors där festen fortsatte. Ljudet av fest och glada människor ackompanjerade oss under hela tiden vi packade ihop tills vi åkte, och vad vi vet i alla fall, så har dom inte slutat än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *