Boka coverbandet Blåljus för ditt bröllop!

Funderar ni på bröllop 2024?

Sommarbröllop är magiska tillställningar som fångar kärlekens värme och glädjen av en ny början. Det finns inget som slår att byta löften under solens strålar och dela den speciella dagen med nära och kära. För att göra ditt bröllop ännu mer minnesvärt, är valet av underhållning avgörande. Ett bra coverband kan verkligen lyfta stämningen och skapa en atmosfär som håller festen i full gång.

Vill man avsluta på topp så ska man såklart boka coverbandet Blåljus. Blåljus har många års erfarenhet av att underhålla på bröllop runt om i Västsverige; i Göteborg, Borås, på Smögen och Orust, i Ulricehamn och Jönköping och en massa andra härliga sommarblomstrande ställen i vårt vackra land.

En del av våra favoritställen att spela på när det är bröllop, är ställen som Strömsfors Bruk med sina underbart vackra lokaler, och Kronogårdens loge som har en härlig loge i lantlig miljö, och såklart Beach Center om man vill ha ett sommarbröllop med sand mellan tårna året runt!

Bokningarna har kommit igång ordentligt för 2024 (och 2025) så passa på att boka coverbandet Blåljus för ditt bröllop medans ditt datum är ledigt .

Blåljus är kända för sin proffsiga inställning och förmågan att anpassa sig och göra varje bröllop unikt!

Visst låter det bra? Kolla här för mer information, eller passa på och kontakta oss direkt medans vi är tillgängliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *