Afterski med en twist!

Nu är det ju mitt i vintern och vad passar då inte bättre än att anordna en after-ski fest? Det var precis vad som Peter i Kållered utanför Göteborg gjorde när hans kära Linda skulle fylla 50. Det fixades med inkörd extra snö så att man kunde ha en tävling i skidskytte, det placerades ut Jäger på borden, öl ute i snödrivorna och festlokalen pyntades från topp till tå. Såklart bokade man också coverbandet Blåljus för att stå för underhållningen, denna gången vackert uppsnoffsade i toppluvor, skidbyxor och annat som hör till en riktig after-ski.

Stämningen var på topp och när man trodde att det inte kunde bli bättre så blev födelsedagsbarnet uppbjuden på scenen av hennes sambo. Trots att Linda inte gillar att stå i centrum så klev hon modigt upp på scenen för att ta emot jublet från alla gäster.

När Peter plötsligt började plocka i fickorna, fick fram en ask och gick ner på knä så gick det ett sus i lokalen. Helt oväntat så stod vi mitt i ett livs levande frieri! Jublet nådde inga gränser!

Den fortsatta kvällen gick i glädjens tecken, och vi i Blåljus tackar ödmjukast för att få ha varit en del av ett så underbart ögonblick. Vem vet, kanske ses vi redan på bröllopsfesten igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *